Once a Cop (DVD)
search
  • Once a Cop (DVD)

Once a Cop (DVD)

€14.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 42 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi

Kiinassa ei tienaa tarpeeksi, ilmoittaa Cheng Feng (Yu), karauttaa Hong Kongiin ja lipeää kaidalta tieltä. Kiinan kansantasavallan poliisivoimat koristelee ansioituneen Yang Jian-Huan (Michelle Yeoh) uljaita rinnuksia yhä uusilla mitaleilla, mutta hänenkin uransa vie lopulta Hongkongiin.

Entiset rakastavaiset kohtaavat, nyt vihollisina. Hongongin poliisi on neuvoton, mutta pääsee kiinalaisen koplan kannoiille Huan avulla. Keskuspankin holveissa homehtuneet kultavarat pääsevät ruudinkatkuiselle matkalle, ennen kuin tuonelan virta pyyhkäisee suurkaupungin pinnan alla kulkevissa tunneleissa.

Monille se oli selvää jo vuosia aikaisemmin, mutta James Bond-Tomorrow Never Dies ja viimeistään Hiipivä Tiikeri, Piilotettu Lohikäärme nostivat Michelle Yeohin supertähdeksi myös lännessä. Once a Cop on epävirallinen jatko-osa Jackie Chanin Police Story III - Supercop -leffalle. Toimintakoreografina uransa luonut Stanley tong ohjaa tiukkaa toimintaa ja tekee välillä syrjähypyn puhtaaseen farssiin. Jackie Chan tekee hillittömän cameo-roolin peruukissa ja mekossa. Ardy Lamin kamera kuvaa taas sarjatulella.

Ohjaaja: Stanley Tong

Näyttelijät: Michelle Yeoh,Jackie Chan,Bill Tung,Eric Tsang,Dick Wei,Emil Chau,Athena Chu,Bowie Lam,Rongguang Yu,Siu-Wong Fan,Alain Guernier,Tung Cho ´Joe´ Cheung,Chan Mei Kei,Yukari Ôshima,Sit Chun Wai

P33094K

Specific References

ean13
6416335176824
Used