School Rumble - Vol. 5 (DVD)
search
  • School Rumble - Vol. 5 (DVD)

School Rumble - Vol. 5 (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 2 h Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Sisältää vain japani-ääniraidan.

Episodi 17
Hariman eläinystävä, kirahvi nimeltä Pyotr, pääsee hoitoon Yakumon teeseuran luo. Kesäloma on päättynyt! Tenma huomaa kesän aikana tapahtuneen paljon muutoksia, esimerkiksi Karasumalla on kasvanut viikset. Pian Harimakin alkaa suunnitella turpakarvojen kasvattamista.

Episodi 18
Imadori on menny tekemään lupauksen Ichijoulle, mutta onkin mennyt unohtamaan sen. Heidän kauansuunnitellut treffit lähestyvät, mutta Ichijoulle tuleekin painikilpailu samalle päivälle!

Episodi 19
Itoko on osallistunut taidetapahtumaan, jonka aiheena on alastomuus. Pojat käyvät asiasta tietysti ihan kuumana, paitsi Harima ja Hanai. Mutta kun Tenma ja Yakumo liittyvät tapahtumaan, ovat Harima ja Hanai liekeissä!

Episodi 20
Eri leikkaa vahingossa Hariman partaa ja sekös harmittaa! Harima on saanut uuden mangan valmiiksi ja haluaa antaa sen luettavaksi jollekin. Ongelmana vain on, ettei Harimalla ole ystäviä...

Episodi 21
Hanai kuulee Hariman joutuneen tappeluun ja löytää tämän lopulta kaikki vastustajat löylytettynä. Mutta oliko Harima sittenkään se, joka päihitti vastustajat?

Director: Shinji Takamatsu

Actors: Mamiko Noto,Yui Horie,Ami Koshimizu,Kaori Shimizu,Hiroki Takahashi

P71229K

Specific References

ean13
6416548468419
Used