Fruits Basket - Vol. 5 (DVD)
search
  • Fruits Basket - Vol. 5 (DVD)

Fruits Basket - Vol. 5 (DVD)

€9.95
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 1 h 36 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,swedish

Vain japani-ääniraita.

Sohman perheen taakkana on heitä jo useita sukupolvia vainonnut kirous. Kirouksen vuoksi kukaan perheen jäsenistä ei voi halata vastakkaista sukupuolta. Jos näin käy, muuttuu koko perhe tähtikartan kahdeksitoista eläimeksi. Kirouksen takia Sohman perhe on tyytynyt eristäytymään omaan rauhaansa... Kaikki muuttuu, kun nuori Tohru Honda tutustuu Sohman perheeseen. Torhu saa pian tietää perheen kirouksesta ja pian mikään ei ole niin kuin ennen.

17. jakso: It’s Because I’ve Been Loved That I’ve Become Stronger
Hatsuharu esittelee uuden Sohman perheenjäsenen Tohrulle - tiikeripennun nimeltä Kisa! Mutta kun Tohru lähestyy Kisaa, puree tämä häntä. Pystyykö Tohru ystävystymään tämän villin mutta hiukan pelokkaan tiikerin kanssa?

18. jakso: The Strongest Tag - The Cursed Electric Wave Brother and Sister
Prinssi Yukin faniklubilla on suunnitelma rikkoa Tohrun ja Yukin ystävyys. Heillä on aikeina saada välirikko aikaan käyttämällä Tohrun ystävää Saki Hanajimaa välikappaleena. Esiintymällä koulun lehden työntekijöinä ja varustettuna videokameralla he saapuvat Sakin kotiin. Onnistuvatko he suunnitelmassaan?

19. jakso: The Source of Cheer Can Be Affected By Colds, Too!
Tohru reputtaa tärkeän välikokeensa ja hänellä on vain yksi uusintakoemahdollisuus korjata tilanne. Mutta kokeen lähestyessä, sairastuu Tohru sitkeään flunssaan. Onko kaikki toivo kokeessa onnistumisesta menetetty?

20. jakso: Ayame’s Secret Life
Joku varastaa Tohrun käsilaukun ja epäilykset kääntyvät Sohman perheen jäseniin. Kaiken takana on Hiro, joka on silmittömän kateellinen Tohrulle, tämän ja Kisan ystävyydestä.

Director: Akitaro Daichi


P62354U
New