Nalle Puhin taikamaailma - Leikkihetki Puhin seurassa (Magical World of Winnie the Pooh - Its Playtime With Pooh) (DVD)
search
  • Nalle Puhin taikamaailma - Leikkihetki Puhin seurassa (Magical World of Winnie the Pooh - Its Playtime With Pooh) (DVD)

Nalle Puhin taikamaailma - Leikkihetki Puhin seurassa (Magical World of Winnie the Pooh - Its Playtime With Pooh) (DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 59 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Tervetuloa Nalle Puhin taikamaailmaan, ihmeelliseen paikkaan, missä mielikuvitus kukoistaa ja hauskaa on aamusta iltaan! Lähde Puolen hehtaarin metsän ystävien kanssa neljään piirrettyyn seikkailuun, joissa saa nauraa, leikkiä jaoppia tärkeitä asioita toinen toisistaan välittämisestä.

Kertomuksessa Aprilli-Puh huomaavat Puolen hehtaarin metsän ystävykset, että heitä on aprillattu. Jos kaikille on käynyt samalla tavalla, kuka mahtaa olla tekojen takana? Lujaa mennään, kun tarina Hyvät, pahat ja Tiikeri vie Tiikerin ja Puhin junaryöstöön keskelle Villiä länttä, jossa Nasu-sheriffi yrittää saada junan kiinni. Tiikeri tekee seoksen, josta saa jättimäisiä saippuakuplia jaksossa Kupla juttu. Mainio ajatus, kunnes Puh joutuu kuplaan eikä pääse ulos! Puhille tuntuunyt kasautuvan ongelmia, sillä Missä mennään, Puh? vie nalleystävämme tilanteeseen, missä hän joutuu tuomaroimaan peliä, jossa on hyvin kummalliset säännöt…

Nalle Puhin taikamaailmalla on paljon annettavaa niin pienille kuin suurillekin – tule sinäkin kokemaan Leikkihetki Puhin seurassa!
P73381K
Used