Simpsonit: Too Hot for TV (Simpsons Classics: Too Hot for TV) (DVD)
search
  • Simpsonit: Too Hot for TV (Simpsons Classics: Too Hot for TV) (DVD)

Simpsonit: Too Hot for TV (Simpsons Classics: Too Hot for TV) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 28 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

KAUHUJEN TALO IX
Helvetti on irti hiuslisäkkeen muuttaessa harmittoman Homerin murhanhimoiseksi teurastajaksi jaksossa ‘Tupee helvetistä!’ ‘Pikkukaupungin kauhussa’ panoksena ei ole ainoastaan elämä ja kuolema, kun radioaktiivinen kaukosäädin siirtää Bartin ja Lisan Itchyn & Scratchyn terävän piikikkääseen animaation maailmaan! Jerry Springer toimii selvittäjänä isyysasiassa kun Kang, kuolaava avaruusolento Rigel 7:stä, taistelee Homerin kanssa Maggien vanhemmuudesta ‘Starship toopeissa!’

MIES JA PYSSY
Se parhaiten nauraa, joka ensin ampuu! Jalkapallosta alkunsa saanut kaupunginlaajuinen tuhoamisorgia saa Homerin pelkäämään perheensä turvallisuuden puolesta, joten hän ostaa käsiaseen. Homerin laukaisualtis asehulluus ajaa perheen pakosalle. Hauskan kieroutunut ja opettavainen tarina kuolettavasta voimasta, terveen järjen katoamisesta sekä ostajan katumuksesta.

MARGE, ELETÄÄN VAARALLISESTI
Rock the Casbah! Yrittäessään elvyttää avioliittoaan Homer ja Marge löytävät puolijulkisen kuhertelun jännittävyyden. Mikään paikka Springfieldissä ei ole kiellettyä aluetta tässä huvittavan häpeämättömässä tarinassa - eivät kutittavat heinäladot, minigolfin eroottiset reiät, kuumailmapallomatkat vapaalla vaatetuksella tai katsojia täynnä oleva stadionit!

PAPAN IHMELÄÄKE
Tämä pistää puhtia punttiin! Papan mahtava ihmelääke ”Vahvistava troppi” pelastaa Homerin avioliiton – mutta millä hinnalla?! HALTIOUDU värähtelystä faaraoiden sarkofageissa! TODISTA isän ja pojan välinen kostonhimoinen rakkaus!! JUO vihkiveden halpaa vastinetta!!! *Vierailevina tähtinä Robert Englund, Phil Hartman, Ed McMahon, Jerry Springer, Marcia Wallace, Regis Philbin ja Kathie Lee Gifford.
P67139K
Used