Mikki Hiiri - Olipa kerran joulu (Mickey’s Once Upon A Christmas) (DVD) Maximize

Mikki Hiiri - Olipa kerran joulu (Mickey’s Once Upon A Christmas) (DVD)

Used DVD.

Kielet: Dolby Digital 5.1 englanti 2.0 suomi / ruotsi /
Tekstitys: suomi / ruotsi / tanska / norja / englanti

Miten Mikillä, Minnillä ja heidän ystävillään Hessulla, Akulla, Iineksellä ja Plutolla oli ennen tapana...

More details

P64626K

Availability: On Stock

5,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Used DVD. Running time: 1 h 3 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Kielet: Dolby Digital 5.1 englanti 2.0 suomi / ruotsi /
Tekstitys: suomi / ruotsi / tanska / norja / englanti

Miten Mikillä, Minnillä ja heidän ystävillään Hessulla, Akulla, Iineksellä ja Plutolla oli ennen tapana viettää joulua? Istu muistelemaan menneitä tunnelmallisia jouluja yhdessä Disneyn rakastettujen hahmojen kanssa.

Ensin kertovat Mikki ja Minni siitä joulusta, jolloin he luopumalla jostakin itselleen tärkeästä järjestivät muille ikimuistoisen juhlan. Sitten on Hessun ja Mäksin vuoro muistella seikkailua, joka käänsi päälaelleen koko joulun...kunnes oikea Joulupukki saapui ja laittoi asiat kuntoon.

Joka päivä saisi olla jouluaatto, tuumivat ainakin Tupu, Hupu ja Lupu. Farssimainen onnettomuus opettaa heidät kuitenkin arvostamaan joulua ihan sellaisenaan. Viimeksi pääsemme nauttimaan todellisesta tähtiyhtyeestä, kun koko joukko yhdessä esittää meille muutaman kauniin joululaulun, juuri niin tunnelmallisesti kuin vain he voivat. Mikki Hiiri – Olipa kerran joulu –tarinoissa on kaikki oikean jouluklassikon ainekset!