Simpsonit: Riskibisnes (Simpsons, The - The Risky Business) (DVD)
search
  • Simpsonit: Riskibisnes (Simpsons, The - The Risky Business) (DVD)

Simpsonit: Riskibisnes (Simpsons, The - The Risky Business) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 28 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish

KAKSI TOTUUTTA
Marge valmistuu kiinteistönvälittäjäksi ja ryhtyy kaupantekoon. Kun hänen esimiehensä Lionel Hutz (Phil Hartman) uhkaa potkuilla jollei Marge onnistu ensimmäisenä työviikkonaan, päättää tämä myydä talon Flanderseille kertomatta, että moni sen entisistä asukkaista on murhattu. Kun talo tuhoutuu onnettomuuden seurauksena, helpottunut Marge palauttaa rahat Flanderseille – ja saa potkut.

TURPIIN JA ONNEA
Smithers päättää ottaa lomaa ja nimeää Homerin sijaisekseen sillä ehdolla, että tämä hoitaa homman itseään huonommin. Homer vihaa hommaa, ja päätyy humauttamaan Burnsia päin naamaa. Burns oppii itsenäiseksi ja antaa Smithersille potkut tämän palattua lomalta. Homer ja Smithers juonivat saadakseen Smithersin työpaikan takaisin – ja onnistuvat kun Burnsista tulee jälleen avuton pudottuaan ikkunasta.

HOMER, SEURAAVA ASTRONAUTTI
Homer valitaan NASAn projektiin lähettää ’Matti Meikäläinen’ avaruuteen. Kiertoradalle päästyään Homer vapauttaa muurahaisarmeijan avaruuskapselissa. James Taylorin avustama Homer onnistuu kuitenkin pelastamaan miehistön – vain nähdäkseen kunnian suhahtavan ohi suun.

SUSI IHMISELLE SUSI
Simpsoneiden talo on kaatumaisillaan, eivätkä Homerin korjausyritykset ole suureksikaan avuksi. Lisätienestin toiveessa Marge värväytyy ydinvoimalaan – ja joutuu Burnsin ihastuksen kohteeksi. Tämä palkkaa jopa Tom Jonesin epätoivoisessa yrityksessään voittaa Margen sydän. Samaan aikaan Bart ulvoo susia…




P44874K

Specific References

ean13
6420614653456
Used