Corpse Bride (2005) (DVD) Maximize

Corpse Bride (2005) (DVD)

Used DVD.

Corpse Bride jatkaa Tim Burtonin klassikkoelokuvien Saksikäsi-Edward ja Painajainen ennen joulua synkän romanttista perinnettä.

1800-luvulle, eurooppalaiseen kylään sijoittuva stop motion -animaatiotekniikalla kerrottu tarina...

More details

P34730K

Availability: On stock

3,84 €

Reduced price!

-35%

5,90 €

No reward points for this product.


Used DVD. Running time: 1 h 13 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,swedish

Corpse Bride jatkaa Tim Burtonin klassikkoelokuvien Saksikäsi-Edward ja Painajainen ennen joulua synkän romanttista perinnettä.

1800-luvulle, eurooppalaiseen kylään sijoittuva stop motion -animaatiotekniikalla kerrottu tarina seuraa Victor-nimistä nuorta miestä (äänenä Johnny Depp), joka on päätynyt manalaan. Hänet on naitu salaperäisen ruumismorsiamen (äänenä Helena Bonham Carter) kanssa, samalla kun hänen oikea morsiamensa Victoria (äänenä Emily Watson) odottaa avuttomana elävien joukossa.Vaikka elämä kuolleiden maassa osoittautuukin paljon värikkäämmäksi kuin Victorin tiukka kotikasvatus, hän tietää, ettei mikään tässä maailmassa - eikä seuraavassakaan - voi pitää häntä erossa oikeasta rakastetustaan. Elokuva on tarina optimismista, romantiikasta ja eloisasta kuolemanjälkeisestä elämästä, ja se on kerrottu klassiseen Burtonin tyyliin.

Directors: Tim Burton,Mike Johnson

Actors: Johnny Depp,Christopher Lee,Helena Bonham Carter,Emily Watson,Joanna Lumley,Paul Whitehouse,Albert Finney,Richard E. Grant,Jane Horrocks,Michael Gough,Tracey Ullman,Deep Roy,Enn Reitel,Danny Elfman,Stephen Ballantyne