Arn - koko tarina (Arn - international) (4 DVD)
search
  • Arn - koko tarina (Arn - international) (4 DVD)

Arn - koko tarina (Arn - international) (4 DVD)

€11.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 5 h 29 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Tarina Arn Magnussonista ja hänen seikkailuntäyteisestä elämästä on yhtä lailla dramaattinen kertomus kuin unohtumaton rakkaustarina.



Arn Magnusson syntyy Arnäsin tilalla Länsi-Götanmaalla vuonna 1150 – aikaan, jolloin kuninkuus ratkottiin miekoin ja kirkko piti kansaa kovassa kurissa. Arn kasvatetaan luostarissa, missä hänestä kehittyy harvinaisen oppinut nuori mies ja lahjakas soturi. Arn löytää elämänsä rakkauden, Cecilian, mutta heidän rakkauttaan käytetään kohtalokkaasti aseena valtataistelussa kirkon ja kuninkaan välillä. Cecilia suljetaan luostariin ja Arn lähetetään temppeliritarina Pyhälle Maalle, missä sota kristittyjen ja muslimien välillä käy kiivaana. He molemmat kamppailevat pysyäkseen hengissä ja joutuvat kohtaamaan pahuutta sekä kestämään fyysistä kärsimystä. Tuskainen erillään olo saa heidät epäilemään jumalaa ja jumalan hyvyyttä, mutta luottamus toiseen ja usko siihen että he vielä jonain päivänä palaavat yhteen säilyy. Kun Arn viimein palaa kotiin on hän pakotettu taistelemaan rakkaansa, ja sen vuoksi mistä on tullut hänen elämän tarkoituksensa: ”rauhan voittaminen” ja Ruotsin yhdistäminen yhdeksi valtakunnaksi.



ARN – KANSAINVÄLINEN ELOKUVAVERSIO

Romaanitrilogia ARNista, joka aikaisemmin on julkaistu kahtena pitkänä elokuvana, on leikattu yhdeksi kokonaisuudeksi tässä kansainvälisessä versiossa. Tämä julkaisu on leikattu Pohjoismaiden ulkopuolisille markkinoille ja on nyt ensimmäistä kertaa pohjoismaalaisen yleisön nähtävänä. Tiivistetympi ja vauhdikkaampi versio saa sinut kokemaan elokuvan täysin uudella tavalla. YKSI ELOKUVA kertoo koko tarinan.



ARN – KANSAINVÄLINEN MINISARJA

Tämä ennen näkemätön leikkausversio muodostaa minisarjan, jossa koko tarina on jaettu kahteen osaan. Kumpikin osa on kestoltaan noin 100 minuuttia.




P70905K

Specific References

ean13
6438044225853
Used