Ballistic (Ballistic: Ecks vs. Sever) (DVD) Maximize

Ballistic (Ballistic: Ecks vs. Sever) (DVD)

Used DVD.


Tässä äärimmäisen vauhdikkaassa toimintaelokuvassa ANTONIO BANDERAS esittää entistä FBI-agenttia, jonka koodinimi on Ecks; LUCY LIU on hänen kaunis ja kuolettava arkkivihollisensa...

More details

P4731K

Availability: On stock

3,43 €

Reduced price!

-30%

4,90 €

No reward points for this product.


Used DVD. Running time: 1 h 27 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Tässä äärimmäisen vauhdikkaassa toimintaelokuvassa ANTONIO BANDERAS esittää entistä FBI-agenttia, jonka koodinimi on Ecks; LUCY LIU on hänen kaunis ja kuolettava arkkivihollisensa Sever.

Vakoojien ja salaisten agenttien yhteisössä kuohuu. Huhu kertoo, että markkinoille on tullut uusi ase: pirullinen mikroase, joka tappaa tarkasti ja jälkiä jättämättä. Se, joka saa aseen haltuunsa, pystyy sanelemaan pelin säännöt. Tappavan tehokas Sever on enemmän kuin valmis vastaamaan haasteeseen. Häikäisevän kaunis tappokone ei epäröi raivata esteitä tieltään. Ainoa henkilö, joka kykenee tarjoamaan kunnon vastuksen Severille on mies, joka tunnetaan koodinimellä Ecks. Mutta vaimonsa menettänyt Ecks on jäänyt eläkkeelle FBI:sta. Käskyn käydessä Ecksin on kuitenkin ilmoittauduttava palvelukseen viimeistä tehtävää varten.

Tervetuloa huippuvakoojien ja tappavan teknologian salattuun maailmaan! Henkeäsalpaavaa toimintaa ja häikäisevää science fictionia taidolla yhdistelevä elokuva tarjoaa todella nautittavan, visuaalisen extreme-elämyksen!

Director: Wych Kaosayananda

Actors: Antonio Banderas,Lucy Liu,Talisa Soto,Gregg Henry,Sandrine Holt,Miguel Sandoval,Terry Chen,Ray Park,Roger R Cross