Bunraku (2010) (Blu-ray)
search
  • Bunraku (2010) (Blu-ray)

Bunraku (2010) (Blu-ray)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty Blu-ray. Kesto: 2 h 4 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Nicola Woodcutter (Ron Perlman) on ”Little Westwoodin” mahtavin mies, tyrannimainen rikollispomo joka hallitsee rautaisella kädellä. Nicolan apuna on hänen rakastettunsa Lady Alexandra (Demi Moore), sekä yhdeksän palkkamurhaajaa, joista vaarallisin on Tappaja nro 2 (Kevin McKidd). Hän johtaa erittäin pahamaineista Red Suits - jengiä, jonka avulla rikollisjoukko pitää järjestystä yllä ja kaupunkia kauhun vallassa. Tavalliset kansalaiset elävät jatkuvassa pelossa, ja odottavat sankaria joka voisi pelastaa heidät.

Eräänä iltana salaperäinen Kulkuri (Josh Hartnett) astuu sisään Hevosettoman Ratsumiehen saluunaan, ja kertoo baarimikolle (Woody Harrelson) tulleensa tappamaan Nicolan. Joukkoon liittyy myös samurai nimeltä Yoshi, joka haluaa kostaa Nicolalle isänsä kuoleman.Luvassa on uskomattomia lähitaisteluita, miekankäyttöä ja luiden murskausta, kun taistelu hirmuhallintoa vastaan alkaa!

Elokuvan nimekästä tähtikaartia komistaa myös suomalaisnimi, Samuli Vauramo.

Ohjaaja: Guy Moshe

Näyttelijät: Demi Moore,Josh Hartnett,Ron Perlman,Woody Harrelson,Kevin McKidd,Jordi Mollà,Shun Sugata,Gackt,Emily Kaiho,Mike Patton

P37224K
Used