Antikiller (DVD) Maximize

Antikiller (DVD)

Käytetty DVD.

Filip Korenjev on kovaotteinen rikosetsivä, joka päätyy syyttömänä vuosiksi Venäjän pahamaineisimpaan vankilaan. Korenjev selviää vankilan helvetistä ja palaa Moskovan brutaaliin todellisuuteen. Kaupunkia hallitsevat äärimmäisen...

More details

P33397K

Availability: On stock

7,90 €

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,20 €.


Käytetty DVD. Kesto: 1 h 52 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi

Filip Korenjev on kovaotteinen rikosetsivä, joka päätyy syyttömänä vuosiksi Venäjän pahamaineisimpaan vankilaan. Korenjev selviää vankilan helvetistä ja palaa Moskovan brutaaliin todellisuuteen. Kaupunkia hallitsevat äärimmäisen väkivaltaiset mafiaryhmittymät ja silmitön kaaos raivoaa yötä päivää. Korenjev haluaisi unohtaa menneet ja aloittaa alusta vaikkapa kaukaisessa Kuubassa, mutta kovaotteisella etsivällä on vaikutusvaltaisia vihamiehiä. Korenjevin ystävät joutuvat häikäilemättömän väkivallan kohteeksi, eikä hänellä ole muuta mahdollisuutta kuin ottaa laki omiin käsiinsä. Kurinpalautus on tehtävä sillä ainoalla tavalla joka toimii 2000-luvun Venäjällä – armottomalla voimalla. Antikiller on 36-vuotiaan Yegor Mikhalkov-Konchalovskyn toinen pitkä elokuva, joka teki ennätystuloksen vuonna 2002 Venäjän elokuvateattereissa. Antikiller on säälimättömän julma mutta rehellinen elokuva. Se on modernilla tyylillä kuvattu rikostarina, joka avaa aivan uuden näkökulman perinteisiin mafiaelokuviin. Antikiller on Venäjän hyytävä vastaus Quentin Tarantinon ja Takashi Miiken elokuville.

Ohjaaja: Yegor Konchalovsky

Näyttelijät: Viktor Sukhorukov,Mikhail Ulyanov,Yuri Kutsenko